Dethleffs  
Årgang
-
Kilometer
Pris
kr. 0
Lev. omk.
kr. 0
 kr
   kr
 måneder
Løbetid
Månedlig ydelse
Lånebeløb
Debitor rente
ÅOP før skat
Samlede kreditomk.
Samlede tilbagebetaling

Camping-lån fra Santander – et trygt valg

Livet på vejen handler om at føle sig fri - fri for hverdagen, fri for begrænsninger og fri for bekymringer. Vi vil gerne hjælpe dig med at indfri din Campingdrøm så du oplever den frihed, uden du går på kompromis med din økonomiske tryghed.

Realiser drømmen nu!

Du har nu fundet den campingvogn du gerne vil eje her på hjemmesiden. Se mere og bestil. Her finder du prisen på en købekontrakt finansieret campingvogn. Lad forhandleren hjælpe dig med den helt rigtige finansieringsform til dig.

Når du vil låne? Santander Consumer Bank tilbyder dig konkurrencedygtig og fleksibel finansiering med udgangspunkt i dit behov.

Ved at låne igennem Santander Consumer Bank er du sikret en hurtig og fair behandling af dit lån, så du lettest muligt kan få opfyldt din camping-drøm uden at skulle bekymre dig om gentagne møder.

Dit camping-lån kan sikres mod ulykke og arbejdsløshed igennem vores forsikring SAFE, hvilken du kan læse mere om på fanen SAFE.

Sådan gør du

  • Indtast dine oplysninger og tryk "Beregn".
  • Klik på "Se mere og bestil", og du vil blive sendt videre til en bestillingsside.
  • Her udfylder du felterne og klikker til sidst på "Ansøg".
  • Ansøgningen sendes videre til din forhandler.
  • Så vil du blive kontaktet af din forhandler.

(Bemærk at prisen kan ændre sig, når du indtaster dine oplysninger.)

Ofte stillede spørgsmål omkring finansieringen

Hvad kan jeg få finansieret?
Du kan få finansieret en ny eller brugt campingvogn/autocamper/teltvogn, hos din campingforhandler næsten som du ønsker. Vi blander os ikke i, hvilket mærke du ønsker at købe.

Hvor stort et beløb kan jeg få finansieret?
Der er ingen øvre lånegrænse. Udbetalingen skal dog være på 20 % og den samlede faktureringspris skal være minimum 50.000 kr. så laver vi det på en købekontrakt. Ønskes anden finansiering så kontakt blot din forhandler.

Hvordan beregnes renten?
Renten er variabel eller fast i hele finansieringens løbetid, og tilskrives månedsvis bagud. Beregningen foretages dagligt af den til enhver tidværende restgæld.

Får jeg fradrag for betalte renter?
Ja, renterne er fradragsberettigede, og vi sørger for at meddele skattevæsenet, hvor meget du har betalt i rente hvert år. Du skal derfor ikke selv anføre beløbet på din selvangivelse.

Kan min ægtefælle/samlever også skrive under på finansieringsaftalen?
Ja, din ægtefælle/samlever kan være medunderskriver på aftalen. Din forhandler skal blot have besked.

Kan jeg opsige/indfri finansieringsaftalen?
Du kan til enhver tid indfri din campingfinansiering.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler mine ydelser?
Har du af en eller anden grund ikke mulighed for at betale dine månedlige betalinger på din campingfinansiering, skal du altid tage kontakt til os. Herefter kan vi sammen finde en løsning, som er tilfredsstillende for dig og os.
Undlader du at betale dine ydelser uden at kontakte os, vil du modtage rykkerbreve. Det vil betyde ekstra omkostninger for dig.

Hvem skal jeg betale min udbetaling til?
Udbetalingen skal betales direkte til forhandleren.

Sikkert Camping - Lån:
Vi kan også finansiere din nye campingvogn på et blankolån uden pant i vognen – det kalder vi sikkert Camping - lån. Til brug for ansøgning om et blancolån skal du bruge dit NEM-ID.

"Husk, at du skal tage din NEM-ID med – så hjælper forhandleren med resten."
Forhandleren vil hjælpe dig med at ansøge om et sikkert Camping – lån. Fra kr. 23.000 – kr.200.000 inkluderet i dette blancolån har du også en forsikring, der dækker din ydelse, hvis du skulle blive ramt af arbejdsløshed, sygdom eller ulykke. Vi kalder det Sikkert Camping - lån. Se mere under fanen SAFE.

SAFE forsikring

Tryghed hvis uheldet er ude.

Med en SAFE tilknyttet din finansiering er du sikret, at dit lån bliver betalt, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig pga. sygdom eller ulykke.

Sådan fungerer vores SAFE sikring.

Hvis du bliver arbejdsløs eller uarbejdsdygtig, kan forsikringen overtage betalingen af dine månedlige låneydelser, inkl. renter. Derudover vil forsikringen indfri hele restgælden på dit lån i tilfælde af dødsfald.

SAFE dækker dig ved:

  • uarbejdsdygtighed i mere end 30 dage
  • arbejdsløshed i mere end 30 dage
  • hospitalsindlæggelse i mere end 7 dage

Ved dødsfald betales hele restgælden på dit lån.

Der gælder særlige kvalifikationsperioder for udbetaling.

Ønsker du yderligere information om produktet kan du kontakte din forhandler, når du skal handle med ham.
Læs betingelserne for SAFE her: www.santander.dk